Rabu, 22 Januari 2014

Международни спедиторски услуги на компаниите - Какво Mode на транспорта за използване

Международни спедиторски услуги на компаниите - Какво Mode на транспорта за използване

Има няколко спедитори, които доставят стоки само в рамките на една и съща страна. Обикновено международните услуги на корабни компании "са доста обширни. Повечето от тях са в състояние да осигури всички режими на транспортиране продукт за своите клиенти. Вие със сигурност ще получите съвети и помощ, които изискват от вас да вземе решение, но окончателният избор е ваш. Ето защо е важно да се знае колкото се може повече за наличните възможности и да бъде в състояние да определят ясно на вашите нужди.

Изборът на транспорт, които можете да изберете от включват автомобилния, железопътния, морския и въздушния. Разбира се, гамата от опции може да бъде ограничено в зависимост от първоначалното местоположение на стоките и крайните им дестинации. Например, ако искате да използвате международните спедиторски услуги на дружествата за транспортиране на стоки от Нова Зеландия до Австралия или от САЩ към Европа, ще имате administrasi kepala sekolah само два варианта - морски и въздушни. Като се, тези ограничения се отчитат, вие може лесно да се определят критериите, на които ще се базират избора си на.

Каква е същността на вашия продукт? Какви са теглото, размерите и обема на стоките? Развалящи се продукти като плодове и зеленчуци се нуждаят от по-бързо корабоплаване от една държава в друга, така че те да могат да бъдат ефективно запазен. В този случай, скоростта трябва да бъде водещ критерий при вземане на избор. Повечето компании изнасят големи количества стоки с голямо значение и това е причината, поради която морският транспорт е често предпочитан за международното корабоплаване CD адм . Този вид транспорт е подходящ за стоки със странни форми и размери. От друга страна, за по-малък обем на стоки дори въздушен транспорт може да бъде по-евтино.

Колко важни са бързина и безопасност за вас? Безспорно, най-бързият избор на транспорт на разположение е въздух. Въпреки това, той обикновено е най-скъпо на международни услуги за всички корабни компании ", както добре. В този случай, трябва да се знае точно колко по-бърза доставка ще ви струва и дали може да си позволи да плати цената.

Когато става въпрос за безопасността, трябва да се имат предвид рисковете, свързани с различните видове транспорт. Например, въздух транспортно произшествие е много по-малко вероятно, отколкото автомобилния транспорт инцидент. Въпреки това, в случай на самолетна катастрофа, рискът от вашите RPP 2013 SMP стоки напълно унищожено е в пъти по-висока.

Колко можеш да си позволят да плащат за транспортиране на вашите стоки? Най-добре е да се сравнят разходите на всеки вид транспорт за вашия конкретен продукт, в зависимост от неговото естество, размер и обем. Това ще ви помогне да направите правилния избор между международните услуги на корабоплавателни компании.
http://basquetier.blogspot.com/2014/01/brodara-international-services-sto.html

Tidak ada komentar:

Posting Komentar